Friss topikok

  • VideoBlogger: Welcome Linda :) Kaptál egy meghívót (eddig OK), regisztrálsz (szerintem ez is megtörtént) aztán jobbra legalul van egy Admin link... (2007.05.20. 03:43) how "BIG IS" the universe?

Archívum

BIGIS blog

BIGIS tagok információáramlását megkönnyítendő online felület. A blog mindkét értelemben "fenntartható" 1. Kizárólag 100%-ban újrahasznosítható elektronokból készült! :) 2. Közösen tartjuk fenn: bármely BIGIS tag szabadon írhat rá: valós vagy vélt neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzeti vagy etnikai kisebbséghez való tartozása, anyanyelve, fogyatékossága, egészségi állapota, vallási vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, életkora, társadalmi származása, vagyoni helyzete, foglalkoztatási jogviszonyának vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyának részmunkaidős jellege, illetve határozott időtartama, érdekképviselethez való tartozása, egyéb helyzete, tulajdonsága vagy jellemzője miatt NEM részesül más, összehasonlítható helyzetben levő személyhez vagy csoporthoz képest kedvezőtlenebb bánásmódban! (Igaz, hogy kedvezőbben sem, mivel az meg már pozitív diszkrimináció volna... /a szerk./ Pedig valójában "Mindenki egyenlő, csak egyesek egyenlőbbek másoknál" G.Orwell...) - Légy hát egyenlőbb másoknál: informálódj itt, olvasd és szerkeszd a BIGIS BLOG-ot!

how "BIG IS" the universe?

2007.05.19. 22:02 | VideoBlogger | 2 komment

Megszületett a BIGIS blog - immár körülöttünk forog a Világ! :D Olvasd, írd!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigis.blog.hu/api/trackback/id/tr1883955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilcsi007 2007.05.19. 22:17:08

okéoké, de hol és mit tudok csinálni? :D

VideoBlogger 2007.05.20. 03:43:49

Welcome Linda :) Kaptál egy meghívót (eddig OK), regisztrálsz (szerintem ez is megtörtént) aztán jobbra legalul van egy Admin link, arra kattintva kell belépni. Onnan már egyszerű mint az 1x1. Ööö, azért csak szólj, ha mégsem :)
süti beállítások módosítása